sinterkerst workshop

bi happy's inpakworkshop op locatie in Westzaan

De workshop duurt ongeveer 2.5-3 uur. Binnen deze tijd zal ik eerst de basis uitleggen, waarna we aan de gang gaan met de oefen doosjes. Wanneer dat onder de knie is, gaan we verder met de échte cadeaus. In de workshop komen verschillende inpaktechnieken aan bod en is er voldoende ruimte voor vragen en extra tips & tricks. Zo heb je aan het einde van de workshop altijd een leuke vaardigheid erbij en zijn jouw cadeaus alvast klaar om iemand blij te verassen.

Alle Bi Happy workshops zijn inclusief inpakmaterialen*, gebruik van gereedschap, koffie en thee, iets lekkers in de pauze en doosjes om mee te oefenen. Aan het einde ontvangen alle deelnemers een gaaf verrassingspakket in Bi Happy stijl.

Het thema van de workshops is Sinterkerst. Er is een ruime keuze aan zowel Sinterklaas materiaal als Kerst materiaal, inclusief passende decoratie. Neem minimaal 3 Sint of Kerst cadeaus mee, welke we samen, met de geoefende technieken, zullen inpakken. Meer mag altijd, we kijken dan op de avond zelf of we tijd hebben om meer cadeaus in te pakken.  

*luxe inpakpapier, lint, touw, stickers, labels, kaartjes, decoratie, tape

Wanneer:

25 november 2021 - 10.00 uur (ochtend workshop)

26 november 2021 - 20.00 uur

10 december 2021 - 20.00 uur 

 

Waar:

Het Zelfmaakhuis

Overtoom 132

1551PD Westzaan

 

Aantal personen:

Minimaal 2 – Maximaal 6

 

Kosten: €39,95 per persoon 

 

Zou je graag een andere dag reserveren dan hierboven vermeld? Stuur me even een berichtje, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

 

Goed om te weten

 • Tijdens de workshop mag er gebruik gemaakt worden van alle aanwezige materialen. Wil je extra materiaal mee naar huis nemen, voor thuisgebruik, dan is dit in overleg mogelijk en altijd tegen betaling. 
 • Weet je zeker dat je erbij wilt zijn, maar weet je nog zeker op welke dag? Wijzigen kan tot 1 week voor datum van de workshop. En alternatieve data zijn mogelijk in overleg. 
 • Alle voorwaarden betreft de workshops vindt je hier

 

sorteer op
 • beperkt aantal plaatsen!

  sinterkerst workshop
  sinterkerst workshop

  SINTERKERST WORKSHOP BI HAPPY'S INPAKWORKSHOP OP LOCATIE IN WESTZAANDe workshop duurt ongeveer 2.5-3 uur. Binnen deze tijd zal ik eerst de basis uitleggen, waarna we aan de gang gaan met de oefen doosjes. Wanneer dat onder de knie…

  € 39,95
© 2020 - 2021 BiHappyCreations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel