workshop aan huis

bi happy inpakworkshop aan huis

De workshop duurt ongeveer 2.5-3 uur. Binnen deze tijd zal ik eerst de basis uitleggen, waarna we aan de gang gaan met de oefen doosjes. Wanneer dat onder de knie is, gaan we verder met de échte cadeaus. In de workshop komen verschillende inpaktechnieken aan bod en is er voldoende ruimte voor vragen en extra tips and tricks. Zo heb je aan het einde van de workshop altijd een leuke vaardigheid erbij en zijn jouw cadeaus alvast klaar om iemand blij te verassen.

De Bi Happy workshops worden aangeboden vanaf 2 tot 8 personen en altijd bij jou thuis of een andere, door jou gekozen locatie. Het enige dat je nodig hebt is een (ruime) tafel, voor de rest zorg ik.

Alle Bi Happy workshops zijn inclusief inpakmaterialen*, gebruik van gereedschap, iets lekkers in de pauze en doosjes om mee te oefenen. Aan het einde ontvangen alle deelnemers een leuk verassingspakket in Bi Happy stijl.

*inpakpapier, lint, touw, stickers, labels, kaartjes, decoratie, tape

Kosten: €35 incl. btw pp*

*Reiskosten zijn inbegrepen, binnen een straal van 15km van Zaanstad. Daarbuiten reken ik €0.19 per km.

Email info@bihappycreations.nl voor meer informatie en boekingen.

Goed om te weten

  • Tijdens de workshop mag er gebruik gemaakt worden van alle aanwezige materialen. Wil je extra materiaal mee naar huis nemen, voor thuisgebruik, dan is dit in overleg mogelijk en altijd tegen betaling. 
  • Alle voorwaarden betreft de workshops vindt je hier

 

© 2020 - 2021 BiHappyCreations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel