inpak st(r)ippenkaart

Woon jij in Zaanstad en wil je vaker gebruik maken van Bi Happy's Inpakservice? Dan is de Bi Happy St(r)ippenkaart ideaal! Koop vooraf jouw pakket en ik pak jouw cadeaus met hoge korting in. Zo kun je al cadeaus in laten pakken vanaf €1 per stuk! Teveel moeite om ze bij me langs te brengen? Geen probleem, ik haal ze op en breng jouw cadeau's prachtig ingepakt weer terug. Bij het afgeven van het cadeau ontvang je een bon, welke je weer afgeeft bij het ontvangen van het cadeau. Je ontvangt jouw strippenkaart in een handig bewaardoosje, welke ook nog eens gevuld is met leuke extra's. Uiteraard hou ik jouw bestellingen ook bij en laat ik je weten wanneer je op je laatste cadeau zit. 

Bestel je de st(r)ippenkaart? Kies dan bij het afrekenen voor afhalen bij winkelier. Ik bezorg jouw st(r)ippenkaart bij jou thuis. 

Tarieven zijn alsvolgt:

Roze st(r)ippenkaart: €15 - goed voor 5 cadeau's (€3 per cadeau)

Blauwe st(r)ippenkaart: €25 - goed voor 10 cadeau's (€2.50 per cadeau)

Zilveren st(r)ippenkaart: €30 - goed voor 20 cadeau's (€1.50 per cadeau)

Gouden st(r)ippenkaart: €50 - goed voor 50 cadeau's (€1 per cadeau)

 

Voorwaarden st(r)ippenkaart: 

- inpakservice is gegarandeerd wanneer minimaal 3 dagen vooraf aangevraagd, per email, dm of contactformulier. Vraag je de service later aan, dan is dit altijd op aanvraag en afhankelijk van beschikbare tijd. 

- vakanties etc. worden aangegeven onder het kopje st(r)ippenkaart op deze website. 

- kleuren, thema's en papiersoorten worden in overleg gekozen. Ik ga hierbij uit van het aanwezige materiaal (ruim 400 rollen!).  Wil jij iets dat ik niet in mijn eigen assortiment heb, kan ik het altijd bestellen. Hou hierbij wel rekening met langere levertijden. Het kan in dat geval zijn dat er kosten bijkomen. Deze kosten worden verrekend met strippen. 

- een cadeau is één strip. Betreft het een combinatie aan cadeaus voor dezelfde ontvanger, dan kan hiervan afgeweken worden. Ik zal dit vooraf met je kortsluiten.

sorteer op
  • meerdere opties

    st(r)ippenkaart
    st(r)ippenkaart

    Woon jij in Zaanstad en wil je vaker gebruik maken van Bi Happy's Inpakservice? Dan is de Bi Happy St(r)ippenkaart ideaal! Koop vooraf jouw pakket en ik pak jouw cadeaus met hoge korting in. Zo kun je al cadeaus in laten pakken…

    € 15,00
© 2020 - 2022 BiHappyCreations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel