ka-doosje op maat

Weet jij zeker dat je iets origineels cadeau wilt geven? Maar heb je geen idee wat en waar je het moet zoeken? Bij Bi Happy Creations is (bijna) alles mogelijk! Ik stel graag een giftset voor jou samen. Dit is al mogelijk vanaf €9,95 en in alle thema's en kleuren denkbaar. Heb je een Bi Happy Ka-Doosje gezien, maar is het net niet wat je zoekt? Ik pas het aan! Wil je totaal iets anders dan wordt aangeboden of zit jouw gezochte thema er niet tussen? Laat het weten, ik ga voor je op zoek! Bi Happy Creations koopt in bij de leukste leveranciers en ontwerpers en pakt de cadeaus stuk voor stuk in stijl in, zo geef jij altijd het leukste, origineelste en meest bijzondere cadeau!

De spulletjes worden met zorg en de leukste materialen ingepakt en voorzien van een klein, grappig  labeltje, waarop te lezen is waar het artikel voor dient. Dit alles met een grote knipoog. 

Meer info of bestellen? Stuur me een bericht via email of het contactformulier en samen komen wij tot het perfecte ka-doosje! Ben je helemaal blij met de creatie? Dan kun je eenvoudig afrekenen via de site, door de bestelde maat aan te klikken. 

 

 

sorteer op
  • vanaf €9,95

    ka-doosje op maat
    ka-doosje op maat

    Weet jij zeker dat je iets origineels cadeau wilt geven? Maar heb je geen idee wat en waar je het moet zoeken? Bij Bi Happy Creations is (bijna) alles mogelijk!

    € 9,95
© 2020 - 2022 BiHappyCreations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel