workshops

Ken je dat? Je ziet al die prachtige cadeau plaatjes voorbijkomen op Instagram en Facebook, jij denkt: dat kan ik ook…. Maar het resultaat komt niet eens in de buurt van hetgeen je voor ogen had.

Ik kan ervoor zorgen dat jouw cadeaus altijd de show stelen. Dat jij ook, met trots, je prachtig ingepakte creaties op Instagram gaat zetten. Ik leer jou de fijne kneepjes van het inpak vak en leuke manieren om je cadeau extra bijzonder te maken. Boek een Bi Happy inpakworkshop bij jou thuis of op locatie. 

 

bi happy inpakworkshop

De workshop duurt ongeveer 2.5 uur. Binnen deze tijd zal ik eerst de basis uitleggen, waarna we aan de gang gaan met de oefen doosjes. Wanneer dat onder de knie is, gaan we verder met de échte cadeaus. In de workshop komen verschillende inpaktechnieken aan bod en is er voldoende ruimte voor vragen en extra tips and tricks. Zo heb je aan het einde van de workshop altijd een leuke vaardigheid erbij en zijn jouw cadeaus alvast klaar om iemand blij te verassen.

De Bi Happy workshops worden aangeboden vanaf 2 tot 8 personen en altijd bij jou thuis of een andere, door jou gekozen locatie. Het enige dat je nodig hebt is een (ruime) tafel, voor de rest zorg ik.

Alle Bi Happy workshops zijn inclusief inpakmaterialen*, gebruik van gereedschap, iets lekkers in de pauze en doosjes om mee te oefenen. Aan het einde ontvangen alle deelnemers een leuk verassingspakket in Bi Happy stijl.

*inpakpapier, lint, touw, stickers, labels, kaartjes, decoratie, tape

Kosten: €35 incl. btw pp*

*Reiskosten zijn inbegrepen, binnen een straal van 15km van Zaanstad. Daarbuiten reken ik €0.19 per km.

Email info@bihappycreations.nl voor meer informatie en boekingen.

© 2020 - 2021 BiHappyCreations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel